Servicii web design

Home / Servicii web design


creare site

Prezenta online este indispensabila pentru orice companie care doreste sa castige in fata concurentei si care doreste sa isi consolideze o pozitie dominanta in sectorul de activitate. Un site web este imaginea companiei in mediul online, iar design-ul web arata profesionalismul si succesul companiei. Oferim servicii de creare site complete. Realizam pagini web, indiferent de complexitate, de la site-uri personale pana la magazine virtuale, oferind servicii de creare site conform necesitatilor fiecarui client. La cerere site-ul poate contine panou de administrare al continutului. Toate site-urile create de noi sunt compatibile cu orice versiune de browser si sunt securizate. Orice site creat de noi va beneficia de administrare gratuita timp de 1 luna.

optimizare site

Scopul optimizarii web este ca site-ul dumneavoastra sa apara in primele rezultate ale unui motor de cautare, in functie de anumite cuvinte definitorii. Optimizarea pentru motoare de cautare (Google, Yahoo, etc) este cea mai eficace, cea mai ieftina pe termen lung si singura metoda cu care se castiga cei mai multi vizitatori. Vizibilitatea site-ului in motoarele de cautare, mai ales in Google, este un factor foarte important, care poate determina succesul afacerii dumneavostra. Tehnicile de optimizare SEO sunt complexe si necesita perioade lungi de studiu si testare, dar odata cu trecerea timpului ofera rezultate din ce in ce mai bune. Pretul pentru optimizare SEO difera de la un site la altul, in functie de: cuvintele cheie dorite, starea siteului, marimea siteului si nivelul concurentei.

creare logo

Orice firma are nevoie de o identitate vizuala. Aceasta consta in realizarea unui logo sau a unei sigle care sa reprezinte numele sau activitatea firmei dumneavoastra. Logo-ul trebuie sa fie usor de retinut si sa reflecte caracteristicile firmei.

inregistrare domeniu si gazduire site

Pentru ca un site sa apara online este necesar un nume de domeniu asociat site-ului si gazduirea acestuia pe un server. Numele site-ului si serverul pe care este gazduit trebuie alese cu grija, de aceea noi va oferim pe langa serviciul de creare site, consultanta in alegerea numelui si serviciile de inregistrare domeniu si gazduire site.

administrare si intretinere site

Oricat de bine este realizat sau promovat online, orice site web are nevoie de continut nou, actualizat cu informatii corecte. Pentru ca site-ul sa fie permanent actualizat si sa prezinte informatii corecte, oferim pe baza de abonament lunar servicii complete de administrare si intretinere a site-urilor web. Pretul abonamentului este flexibil si difera in functie de frecventa actualizarilor site-ului si de complexitatea modificarilor realizate in pagina web. Activitatea de administrare si intretinere website, reprezinta o metoda garantata de crestere a pozitionarii in motoarele de cautare. Odata castigata o pozitie buna pe un anumit cuvant cheie, ea trebuie sustinuta prin administrare si intretinere permanenta.

refacere site

In situatia in care detineti un site web dar nu mai sunteti multumit de el, il considerati demodat, nu mai corespunde nevoilor dumneavostra sau daca doriti sa imbunatiti sau sa simplificati functionalitatea site-ului dumneavostra, puteti beneficia de serviciile noastre de recreare / refacere site.
Un site vechi, realizat cu ani in urma si la care nu s-a mai lucrat de atunci, are nevoie cu siguranta de un redesign care sa ii redea eficienta de alta data si sa il aduca din nou in atentia vizitatorilor.
Odata incheiat procesul de redesign al site-ului dumneavoastra, acesta va arata si va functiona impecabil astfel incat sa faca fata concurentei de pe piata on line.

realizare video

WebSitesDesign vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou instrument pentru promovarea afacerii, realizare materiale video. Realizam filme de prezentare pentru companie sau site, filme de prezentare produse sau oferte, logouri video.

email marketing

Oferim clientilor nostri cu un nou instrument pentru promovarea afacerii, email marketing-ul. Punem la dispozitia dumneavoastra servicii de trimitere si realizare newsletter la preturi fara concurenta.