Servicii web design

Home / Servicii web design


creare site

Prezenta online este indispensabila pentru orice companie care doreste sa castige in fata concurentei si care doreste sa isi consolideze o pozitie dominanta in sectorul de activitate. Un site web este imaginea companiei in mediul online, iar design-ul web arata profesionalismul si succesul companiei.

creare magazin online

Cea mai rapida cale de dezvoltare a unei companii o reprezinta comertul online datorita accesului la internet si usurinta pentru ultilizarea serviciilor online. Magazinele online reprezinta cel mai usor tip de afacere tinand cont ca aceste nu necesita un sediu sau depozite ci pot functiona si din diferite colturi ale lumii cu diferiti angajati.

dezvoltare aplicatii mobile

Fie ca doriti sa dezvoltati o aplicatie pentru consumatori, fie ca vreti sa va imbunatatiti procesele din firma prin intermediul unei solutii mobile, ati ajuns in locul potrivit.Indiferent de natura aplicatiei, vom lucra impreuna cu dumneavoastra pentru a pune la punct un plan de lucru complet si transparent.

dezvoltate software

La Websites Design, deservim clienti din domenii diferite de activitate, de la industria medicala, la servicii financiare, logistica sau comert electronic. Avem expertiza tehnica si creativitatea necesara pentru a construi aplicatii web si mobile persoanlizate pentru fiecare companie in parte.

creare logo

Orice firma are nevoie de o identitate vizuala. Aceasta consta in realizarea unui logo sau a unei sigle care sa reprezinte numele sau activitatea firmei dumneavoastra. Logo-ul trebuie sa fie usor de retinut si sa reflecte caracteristicile firmei.

inregistrare domeniu si gazduire site

Pentru ca un site sa apara online este necesar un nume de domeniu asociat site-ului si gazduirea acestuia pe un server. Numele site-ului si serverul pe care este gazduit trebuie alese cu grija, de aceea noi va oferim pe langa serviciul de creare site, consultanta in alegerea numelui si serviciile de inregistrare domeniu si gazduire site.

administrare si intretinere site

Oricat de bine este realizat sau promovat online, orice site web are nevoie de continut nou, actualizat cu informatii corecte. Pentru ca site-ul sa fie permanent actualizat si sa prezinte informatii corecte, oferim pe baza de abonament lunar servicii complete de administrare si intretinere a site-urilor web. Pretul abonamentului este flexibil si difera in functie de frecventa actualizarilor site-ului si de complexitatea modificarilor realizate in pagina web. Activitatea de administrare si intretinere website, reprezinta o metoda garantata de crestere a pozitionarii in motoarele de cautare. Odata castigata o pozitie buna pe un anumit cuvant cheie, ea trebuie sustinuta prin administrare si intretinere permanenta.

refacere site

In situatia in care detineti un site web dar nu mai sunteti multumit de el, il considerati demodat, nu mai corespunde nevoilor dumneavostra sau daca doriti sa imbunatiti sau sa simplificati functionalitatea site-ului dumneavostra, puteti beneficia de serviciile noastre de recreare / refacere site.
Un site vechi, realizat cu ani in urma si la care nu s-a mai lucrat de atunci, are nevoie cu siguranta de un redesign care sa ii redea eficienta de alta data si sa il aduca din nou in atentia vizitatorilor.
Odata incheiat procesul de redesign al site-ului dumneavoastra, acesta va arata si va functiona impecabil astfel incat sa faca fata concurentei de pe piata on line.

realizare video

WebSitesDesign vine in intampinarea dumneavoastra cu un nou instrument pentru promovarea afacerii, realizare materiale video. Realizam filme de prezentare pentru companie sau site, filme de prezentare produse sau oferte, logouri video.

optimizare site

Scopul optimizarii web este ca site-ul dumneavoastra sa apara in primele rezultate ale unui motor de cautare, in functie de anumite cuvinte definitorii. Optimizarea pentru motoare de cautare (Google, Yahoo, etc) este cea mai eficace, cea mai ieftina pe termen lung si singura metoda cu care se castiga cei mai multi vizitatori.